2016-09-01 09:42:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Jól tenné, ha pihenne egy kicsit

Napi horoszkóp szeptember 1-jére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma nagyon vág az esze, mindent gyorsan felfog és megért, talán épp ezért bosszantja önt a többiek lassúsága. Inkább segítsen nekik az idegeskedés helyett. Egy hivatali ügyintézéssel kapcsolatban kudarc érheti, még egyszer neki kell futnia a dolognak.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Reggel egy váratlan esemény húzhatja keresztül a terveit. Szerencsére egy barátja, vagy kollégája a segítségére siet, és végül eredményesen zárhatja a napot. Este pihenjen minél többet, a szervezete is arra figyelmezteti, hogy többet kellene aludnia.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma hajlamos lehet arra, hogy problémát csináljon olyasmiből is, ami fölött máskor könnyedén elsiklana… Így nem is csoda, hogy veszekedéssel indul a nap! Legalább a munkahelyén próbálja meg egy kicsit visszafogni magát, ne vitatkozzon a kollégáival semmiségeken!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ahelyett, hogy rövidre zárná a beszélgetést, inkább tisztáznia kellene a problémákat a kedvesével. Valószínűleg félreértik egymást, és ebből ered a feszült hangulat. A háztartásában valami elromolhat, és ez sajnos keresztülhúzhatja a pénzügyi terveit.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma igen népszerű lesz, sokan keresik emailen és telefonon, több meghívást is kaphat. A munkahelyén viszont feszült a hangulat, valaki rossz hírét kelti és pletykál a háta mögött.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Nehezére esik koncentrálni, több hibát is véthet a munkájában. Szerencsére elnézik önnek a tévedéseit, hiszen ön máskor nagyon precíz. Fejezze be minél hamarabb a munkát, és hazafelé tegyen egy nagy sétát, szellőztesse ki a fejét.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma lesz alkalma végre egy kicsit önmagával is foglalkozni. Higgye el, hogy az idő, amit a kikapcsolódásra szán, a munkájában is megtérül! Este szervezzen programot kettesben a párjával.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Rengeteg feladata maradt mára. Muszáj lesz túlélnie ezt a napot, és néha kellemetlen kompromisszumokra is rákényszerülhet. Más választás azonban nincs: fogadja ezt el. Helyesen teszi, ha kicsit enged a maximalizmusából!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ön ma lényegesen könnyedebben vesz mindent, és egy régi problémájára is megtalálja a megoldást, mert remek ötletei vannak. Ha egy új tervvel áll elő egy kollégája, vegyen nyugodtan részt a dologban, vállalja a kockázatot.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A mai nap főleg az üzleti életben hoz önnek szerencsét. Jó feltételeket tud kialkudni magának, határozottan képviseli az érdekeit, mégis kedvező benyomást kelt a partnereiben. Délután egy különösen jó hírt kaphat egy távolabbi rokonától.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ha ön egyedülálló, akkor ma több flörtben is része lehet. Egy régebbi ismerőséről is kiderülhet, hogy amit ön iránt érez, az több a barátságnál… Tegye félre egy kicsit a kötelességeit, ha randevúra hívják.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Szűz jegyében áll, szemben az ön jegyével. Most nagyon fontos lenne, hogy regenerálódjon, feltöltődjön. Ha hajlamos rá, most ismét hát-, vagy fejfájás kínozhatja, már csak ezért is jól tenné, ha pihenne egy kicsit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: